Over Stals

Bouwpunt Stals hanteert de volgende Missie:


Uw vertrouwen in onze aanpak maakte van Bouwpunt Stals een gevestigde waarde in de bouwsector.
Wij blijven ons dagelijks inzetten om u, ook in de toekomst, zo goed en zo snel mogelijk te bedienen.


Om dat doel te bereiken stellen we alles in het werk:

Wij verwerken uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk
Wij zorgen voor een correcte en vlotte levering
Wij volgen regelmatig bijscholingen zodat wij u steeds doelgericht en professioneel advies kunnen geven.


Bouwpunt Stals hanteert de volgende Visie:


U STAAT CENTRAAL
Bouwpunt Stals maakt het verschil op vlak van Service: uw noden en wensen staan altijd centraal. Via een onberispelijke dienstverlening werken we aan een klantrelatie op lange termijn, door u vakkundig te informeren en flexibel in te spelen op al uw vragen.

KIES VOOR KWALITEIT
Uit de ruime voorraad kwaliteitsproducten kiest u een product dat wij meteen "just in time" leveren. Geen tijdverlies, uw bouwproject blijft precies op schema. U kan uw bestelling ook snel komen afhalen op onze goed georganiseerde afhaal dienst.

HULP VAN EXPERTS
Heeft u specifieke vragen? Onze professionele medewerkers geven u graag technisch advies over al uw bouwvraagstukken. Tegelijkertijd houden zij de innovaties in de sector voortdurend in de gaten. Zo presenteren ze u altijd de beste en modernste oplossingen voor elk probleem.

SCHERPE PRIJZEN
Bouwpunt Stals onderhoudt goede contacten met de belangrijkste leveranciers in de bouwwereld. Die relaties en de samenwerking tussen de verschillende Bouwpunt-Partners garanderen de laagste prijzen! En daarvan geniet u uiteraard nog het meest.

WOORD = WOORD
Maakt één van onze medewerkers een afspraak met u? Dan houdt hij zich er ook aan! Want alleen zo zorgen wij ervoor dat u tevreden bent en blijft. Dit is essentieel voor onze business, want een tevreden klant is een goede klant!

GOED UITGERUST
Het is een plezier om te ontdekken dat er zoveel tevreden Bouwpunt Stals klanten zijn! Hun positieve reacties stimuleren ons elke dag opnieuw om onze aanpak verder te verfijnen. Met permanente investeringen in een modern en gevarieerd wagenpark, een up-to-date front office, een gestructureerd en veilig magazijn en in een hecht team van gemotiveerde medewerkers!

Het team van Bouwpunt Stals staat steeds paraat en tot uw dienst. Zo blijven wij in de toekomst uw betrouwbare bouwpartner!


Bart Geeraerts †

Agnes Houtmeyers

Ils Fertons

zaakvoerders