Meer dan 100 jaar wederzijds vertrouwen.

  • Scania-oude
  • Stals-historie
  • Stals-historie2
  • Stals-retro

Landbouwingenieur Hubert Stals startte in 1907 met de productie van betonartikelen, zoals put- en rioolbuizen. Die had hij in eerste plaats zelf nodig voor het onderhoud van zijn veebedrijf. Binnenschepen leverden de grondstoffen op zijn bedrijfsterreinen aan het Albertkanaal te Beringen. Daar ging hij de materialen afhalen met paard en kar. De vraag groeide en het bedrijf verbreedde het productengamma.

Na verloop van tijd kwam de zaak in handen van Gust Houtmeyers. Gust zette alles op alles om de zaak uit te breiden tot "handel in bouwmaterialen", en ... met succes! Toen Gust de pensioenleeftijd bereikte, werd de fakkel doorgegeven aan Agnes Houtmeyers en haar zoon Bart Geeraerts.
Door de jaren heen is er één constante: Kwaliteit. Bouwpunt Stals kiest uitsluitend voor de beste merken zowel inzake dakpannen, betonblokken, snelbouw- en gevelstenen als vloer- en wandtegels.

Al meer dan honderd jaar is Stals dé referentie in de regio.

Wilt u nog meer weten over Bouwpunt Stals? Zoekt u kwaliteitsmaterialen met vakkundig advies voor uw bouwproject? Bouwpunt Stals garandeert u een professionele service op maat. U kan bij ons terecht voor alle ruwbouwmaterialen (van stortbeton tot dakpannen), isolatie, gyproc en toebehoren, vloer- en wandtegels, buitenbevloering (klinkers, natuursteen, tegels...), doe-het-zelf materialen en nog veel meer...
Ons professioneel team van een twintigtal medewerkers staat dagelijks tot uw dienst.

Bouwpunt Stals, uw professionele bouwpartner voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten!

Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet en neem zeker contact op met onze kantoren waar één van onze medewerkers u met plezier verder helpt met vakkundig advies.